RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2020/Vol52.

2020. december 27. - sunthatneversets

pma.jpg

Az év utolsó dalmegosztásában magyar arcok, rajzfilmzenekar és évösszefoglalóként egy mocskos kis vírus. /Fotó: Positve Mental Attitude/

DALRIADA - Őszi Ének

Őszi ének címen bemutatta a legújabb dalát a Dalriada. Az Őszelő címen új albumra készülő soproniak dalszöveges videót is mellékeltek a már-már mondhatni (jó értelemben vett) dalriadás számhoz, melyet az playre tenyerelés után már hallgathattok is! 


MUDFIELD - Nincs Szerencsém

Megérkezett a Mudfield legújabb dala, a klipet is kapott Nincsen szerencsém. Az idén megjelent, Kelet Népe névre hallgató frankó nagylemez utódjára készülő alkotás már az előzetes alapján is igen feelingesnek hatott, a teljes alkotás nem kevésbé az, sőt! 


SUPREME UNBEING - Animals

Elkészült az ismeretlen tagokból álló Supreme Unbeing és Gróf Balázs második szerelemgyereke. Az előbbi fél bemutatkozó nagylemezén lévő Animals dallamain megcsillanó filmecskében még David Ellefson és Thom Hazaert is megjelenik, igaz, csak egy rövid cameo erejéig. A Ghost dallamosabb pillanatait kedvelők már cuppanhatnak is a play gombra! 


IGGY POP - Dirty Little Virus

Dirty Little Virus - szól Iggy Pop új dalának címe, mely nem meglepő módon a COVID-19 vírusról szól. Az otthoni körülmények között felvett alapokra egy mobil stúdióban énekelte fel a részeit az öreg, a végeredmény pedig olyan bluesosan Iggy. 


POSITIVE MENTAL ATTITUDE - Ha Belülről Fakad

Ha belülről fakad címmel adta ki új dalát a Positive Metal Attitude, azaz a PMA nevű budapesti hardcore projekt. A bandában a The Idoru, a Dawncore, a Penalty Kick, a Newborn, a Ghostchant és Blind Myself zenekarokból ismert arcok játszanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9516357796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum