RockStation

Phil Anselmoék koncertjének új dátuma pedig...

2020. július 31. - theshattered

phil_anselmo_2019.jpgVégre kiderült, mikor fogja az idei évről elhalasztott koncertjét a Phil Anselmo & The Illegals. A full Pantera szettel-támadó gárda 2021. augusztus 4-én állítja majd a hangjegyekből felépülő pörölyt az arcokba, a már megváltott jegyek természetesen erre az estére is érvényesek lesznek. A helyszín változatlanul a Barba Negra Track.

Tovább

Hatszámos, újragondolt dalokat tartalmazó EP-re készül a Halestorm

halestorm-2018-promo-high-res.jpgHalestorm Reimagined címen féltucatnyi dalt ad majd ki a Halestorm, melyen az újragondolt köntösben felvett korábbi dalaik mellett egy feldolgozás, a Whitney Houston és Dolly Parton révén ismertté vált I Will Always Love You átirata is ott lesz. A csomaghoz az eredetileg a The Strange Case Of... nagylemezen megjelent Break In című dalt adták ki előzetes singleként, ebben az Evanescence énekesnője, Amy Lee is vendégszerepel egyet.

Tovább

Kicsomagolósdi - Így fog kinézni a Metallica, a Deep Purple és a Motörhead legújabb díszdoboza

ace_of_spades_super_deluxe_box_set_ultimate_merch_bundle.pngAmikor egy albumhoz díszdobozos kiadás készül, minden rajongó (és azoknak a pénztárcája) egyszerre sír fel, hiszen több esetben annyira jól megrakják azokat érdekességgel, hogy öröm nézni! Persze ezek a csapatok nagysága, anyagi lehetőségei, korábbi albumok esetén fiókban maradt anyagok mértékétől is függ, de mindig jó érzés, ha magának tudhat egyet belőle a gyűjtői vénával rendelkező fanatikus. A lenti videókban igazi nyálcsorgató finomságokba nézhettek bele, Rob Trujillo a Metallica S&M 2-jának boxát, Ian Paice a Deep Purple Whoosh!-jának dobozkáját mutatja be, a sort pedig a Motörhead Ace Of Spades negyven éves díszdobozának promóciós videója zárja.

Tovább

A tegnap tegnapja - Klipet villantott Joe Satriani!

joe_satriani_02_photo_credit_joseph_cultice_small.jpgA járvány miatt minden és mindenki leállt, így a jó Satch is kénytelen otthon ülni. Mivel így lehetetlen bemutatni a legfrissebb lemezét, a Shapeshiftinget, alternatív megoldásokat kell találni: klipet készített a gitáros legenda. A Yesterday's Yesterday egy enyhén fura videóval lett gazdagabb, de az ilyet már megszokhattuk a villámkezű Mestertől, tessék nézni, hallgatni, élvezni!

Tovább

Napi kockaság: Ezek a dalok lesznek a ráncfelvarrt Tony Hawk's Pro Skater játékokban

tonyhawk.jpgSzeptember 4-én jelenik meg a gördeszkás játékok netovábbjaként a köztudatba ékelődött Tony Hawk's Pro Skater játékok első két részének remaszterelt, grafikailag felturbózott (4K-s kezelést kapott) verziója. A gammában persze a jól megszokott dalok mellett egy rakat másik szám is képviseltetni fogja magát, a teljes listát lentebb találjátok meg a játék trailerével együtt. Lesz mire húzni a régesrég bejáratott trükköket, az már szent!

Tovább

Ben Kollerrel közös dalt adott ki Greg Puciato

0dilingerescapeplan2017_08_eredmeny.jpgÚjabb dalt mutatott a pár éve jobb létre szenderült The Dillinger Escape Plan frontembere, Greg Puciato. Az énekes október 23-án adja majd ki a Child Soldier: Creator Of God című szólólemezét, erről pár dalt már el lehetett csípni korábban. A legújabb, Roach Hissre keresztelt nótában Ben Koller (Converge, Killer Be Killed, Mutoid Man) kezeli a dobokat, az összes többi hangszer, ahogy az album mindegyik dalában, Puciato révén került rögzítésre.

Tovább

Onslaught - Generation Antichrist (AFM Records, 2020)

geneartionantichrist.jpgA veterán brit thrasherek hosszú szünet jelentkeztek új albummal, hiszen a legutóbbi szimplán VI című lemezük óta már hét év is eltelt! Nagy Britanniáról elsősorban nem a thrash zenekarok jutnak eszünkbe, hanem mondjuk a Black Sabbath és a NWOBHM mégis ugyanolyan részei a brit metal történelemnek és az Egyesült Királyság legeredményesebb thrash együtteseként sikerült kult státust elérniük a rajongók körében.

Tovább

Gyere bánat - Új dallal jelentkezett a Leander Kills

lk2020.jpgFriss tételt mutatott tegnap este a Leander Kills. A Gyere bánat című alkotás, ahogy a korábban bemutatott Élve eltemetsz is, minden bizonnyal egy későbbiekben megjelenő nagylemez anyagán fog helyet kapni, de erről még nincs semmi konkrét információ. Ha esetleg élőben is el szeretnétek csípni a csapatot, akkor augusztus 19-én irány a Barba Negra Track, a vendégzenekarok a PlasticOcean és a Burnout lesznek.

Tovább

Stereo Nucleosis - Friss számmal küldi meg az arcokat a Red Fang

red_fang_2016_1.jpgHa van zenekar, amiben nem lehet csalódni, az a Red Fang! A csapat mindig hozza a szintet, mindig ízes dalokat szállít, ez alól nem kivétel az Adult Swim Singles-sorozat részeként kiadott Stereo Nucleosis sem, melyet az alábbiakban találtok meg. Jó hír, hogy a kvartett már készíti az új lemezét, úgyhogy lehet készíteni a hallójáratokat!

Tovább

Októberben jön a Sumac friss anyaga

sumac.jpgMay You Be Held lesz a címe a Sumac soron következő nagylemezének, amely október 2-án fog megjelenni. Az anyagról a The Iron Chair című alkotás már szabadon csekkolható, ezt lentebb találjátok meg. Ha nem ismernétek a zenekart, akkor csak annyit mondanánk, hogy Aaron Turner (ex-Isis, Old Man Gloom), Brian Cook (ex-Botch, Russian Circles) és Nick Yacyshyn (Baptists) egyesítik benne az erőiket.

Tovább

We Are Chaos - Új dalt villantott Marilyn Manson!

mm2021.jpgMegmutatta a készülőben lévő új nagylemezének első dalát Marilyn Manson. A botrányhős a We Are Chaos című tételt találta méltónak a mézesmadzag szerepére, alább mutatjuk, hogyan sikerült az alkotás. Manson új albuma szeptember 11-én jelenik meg, ez a címadó dal lesz. A lemez Shooter Jennings irányítása alatt készül és 10 dal kap rajta helyet.

Tovább

Itt van Corey Taylor két új szólódala!

0stonesour2018_20_eredmeny.jpgNem egy, rögtön két számmal indítja a szólólemezének a promócióját a Slipknot és a Stone Sour éléről ismert Corey Taylor. A napokban már promózott CMFT Must Be Stopped mellé itt van a Black Eyes Blue is, természetesen mindkettő Taylor már említett szólóalbumán, az október 2-án megjelenő CMFT-n fog helyet kapni. Előbbi tételben két vendégzenész, Tech N9ne és Kid Bookie vendégszerepel.

Tovább

Nézz bele a Metallica whiskys díszdobozába!

metallica-whiskey-1.jpgHa szereted a whiskyt és a Metallicát is, volna egy jó kis ajánlatunk! A csapat ugyanis hamarosan kihozza a rockerek saját "fejlesztésű" Blackened whiskyjének egy díszdobozos verzióját, melyhez két lemez is jár majd, rajta a négyes dalainak egy különleges összeállításával. A körülbelül negyvenötezer forintba kerülő pakkot egyelőre csak az USA-ban lehet majd kapni, de azért mutatjuk, hogy is néz ki.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum