RockStation

Több, mint 1,1 milliárd alkalommal hallgattak 2020-ban Metallicát a Spotify-on

2021. január 01. - theshattered

0metallica2018_08_eredmeny.jpgTalán nem kérdés, hogy a Metallica a legnagyobb metalzenekar, így ilyen tekintetben az egyik legnépszerűbb is. A nagy kvartett, habár idén egy-két esetet kivéve nem igazán tudott koncertezni, mégis fenn tudták tartani maguk körül az érdeklődést, több, mint 1,1 milliárd alkalommal játszották le a dalaikat a Spotify felületén, csak 2020-ban! Ez, csakis a statisztikák kedvelőinek mondva 99,3 millió órányi zene, ami ép ésszel felfoghatatlan mennyiség. Hogy erre mennyire segített rá, hogy év közben a Metallica Mondays sorozat részeként archív bulikat mutattak a közönségnek, nem tudni, de akárhogy állunk hozzá, igencsak dicséretes ez a szám!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Metallica (@metallica) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1316366516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelly és a szexi dög 2021.01.02. 15:51:16

Ne feledjük, hogy megjelentek a South Park "Keresztény rock" című epizódjában, mint a zeneletöltés áldozatai. Ilyenek ezek a Napster áldozatok...
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum