RockStation

Magyarul is megjelenik Dave Mustaine életrajzi könyve!

2021. január 02. - KoaX

megadave2019.jpgDave Mustaine is beáll a sorba. Na, nem ő, hanem a könyve. Most 555 emberre van szükség és jön a Konkrét Könyveknek hála az újabb magyar kiadású életrajz. Mindenkit érdekel a Megadeth főnök, a thrash nagymester sztorija, nem? Ha mégsem, akkor meg dobjatok egy avokádót!

Ekkorra már világhírű rocksztár voltam – alapítója, frontembere, énekese, dalszerzője, és gitárosa (de facto vezérigazgatója) a Megadeth-nek, az egyik legnépszerűbb heavy metal zenekarnak. Megvolt mindenem: gyönyörű feleség, két csodálatos gyerek, szép ház, kocsik, és több pénz, mint amennyiről valaha is álmodni mertem. Én pedig épp azon serénykedtem, hogy eldobjam az egészet. A felszín alatt kurvára nyomorultul éreztem magam: kimerített a turnézás, a bandatagok közötti civódások, a menedzsment és a lemeztársaság vezetőinek értelmetlen követelései, és a drogoktól zavaros élet magányossága. Mint mindig, képtelen voltam felfogni, hogy amim van, az sokkal fontosabb annál, amim nincs. A dalírás és a zenélés öröme, ami életben tartott oly sok szűkös éven át, lassan elapadt.

Most egyszerűen nem éreztem mást, csak… ürességet.

A könyvet ITT tudjátok előrendelni, az eddigiekben is megszokott előrendelői csoport ITT érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5216368980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum