RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol.1

2021. január 03. - sunthatneversets

new_friend_request_2020.jpg

Az év első dalmegosztásában rocksztárok, hazai és tengerentúli zúzda, minőségi hardrock és egy combos poénfeldolgozás.

LEFT TO VANISH - Pity

Nyolc év után új dallal jelentkezett az ex-A Life Once Last énekest Bob Meadows-t is soraiban tudó Left To Vanish. A Pity címmel kiadott új dal rendesen ránk rúgja az ajtót.


FOO FIGHTERS - No Son Of Mine

Február 5-én Medicine Of Midnight címmel érkezik a Dave Grohl vezette a Foo Fighters új lemeze. Erről korábban a Shame Shame című dal lett nyilvános, most pedig Újévi meglepetésként a No Son Of Mine rokkol bele az arcunkba. Évindításnak nem is olyan rossz. 


NEW FRIEND REQUEST - Nem Felejtek

Mind képi világban, mind zeneileg igen erős számmal állt elő a modern metalos New Friend Request. A négyes a Nem felejtek című dühbombával vezeti le a tavalyi évben felhalmozott feszültséget, a szám maga a csapat következő nagylemezén, a Kockázat nélkülön fog helyet kapni. Nyakakat bemelegít - mi előre szóltunk! 


JOHN SYKES - Dawning Of A Brand New Day

Új dallal jelentkezett a Tygers Of Pan Tang, a Thin Lizzy, a Whitesnake és a Blue Murder soraiból is ismert John Sykes. Jó, ha szigorúan nézzük, az "új" kicsit erős kifejezés, hiszen az év folyamán megjelenő Sy-Ops című nagylemezen megjelenő Dawning Of A Brand New Day már körülbelül négy éve fel lett véve, de az mindeddig a fiókban figyelt. 


FLESHGOD APOCALYPSE - Blue (Turns To Red) - Eifel 65 cover

Az olasz szimfo-death csapattól, a Fleshgod Apocalypse-tól nem állnak távol a zenei gegek, hiszen a legutóbb kiadott, No című dalukba is beraktak kis Britney Spearst, de csak finoman, az íze kedvéért. Most viszont még ezt is sikerült eggyel megfejelniük: egy az egyben feldolgozták az Eiffel 65 mindenki számára ismert slágerét, a mindenkinek '90-es évek PTSD-t hozó Blue-t. Mivel az eredeti sem egy agysebészet, itt sem kell sok megfejtést várni, de egyszeri poénnak pont tökéletes.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8216365972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum