RockStation

Lars Ulrich szerint a következő lesz minden idők legkeményebb és legjobb Metallica-lemeze

2021. január 03. - theshattered

0metallica2018_33_eredmeny.jpgA jó Lars Ulrichról egyvalamit jól tudni: amellett, hogy az üzlethez is konyít ezt-azt, igencsak nagy dumás! Az éppen új korongot író Metallica dobosa elárulta a nagyközönségnek, hogy a következő albumuk lesz az eddigi legjobb és legsúlyosabba alkotásuk, ami azért is érdekes felvetés, mert nem kis nevű klasszikusokkal kell majd felvennie a versenyt.

Lars Ulrich: "Ez lesz a legsúlyosabb, legkirályabb lemezünk. De minden viccet félretéve. Ha nem úgy gondolnánk, hogy még ott van bennünk a legjobb albumunk, miért próbálkoznánk? A Metallicában mindannyian szeretjük a dalszerzői folyamatot, nem igazán tudom elképzelni, hogy valaha befejeznénk a lemezek kiadását."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr516368852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tihibaby 2021.01.03. 23:13:56

Hát a St.Anger,Death Magnetic albumjaiktól rosszabbat már művészet lenne írniuk.
Reménykedem!

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2021.02.06. 19:54:15

Atom lehetett ez a mencseszteri csurmulás a Cici pályáján.Q jó látványos a csilliárd vízcsepp, de nem baxxa szét a hanxereket?Minden érintésbiztos marad és nem is hangolódik el?Nem semmi.
Egy tetőt azért lehetett volna építeni...
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum