RockStation

A Trouble Time elkészítette Heavy City című bemutatkozó EP-jét

2021. január 14. - rockstation

trouble_time_2020.jpgA saját számok írása már kezdettől fogva célként lebegett a Trouble Time tagjainak szeme előtt. A dalszerzési folyamat két évvel ezelőtt kapott nagyobb lendületet, aminek végeredményeképpen testet öltött az a blues rock-ban gyökerező hat szám, amelyet rögzítésre szánt a zenekar. A RockSpa stúdióban végzett munka eredménye nemrég látott napvilágot.

A lemez előzeteseként a Meet You At The Top Of The Mountain című dalhoz készített szöveges videót a zenekar.

A teljes anyag meghallgatható a nagyobb zenemegosztó oldalakon, többek között pl. a Spotify kínálatába is felkerültek a dalok:

 A felvételeken basszusgitáron közreműködött Tóth Tivadar, aki a Subbeast Youtube csatornáról lehet ismerős (https://www.youtube.com/channel/UClIdko_V_2v0yCbquI7QyIg), vokálok terén pedig Megyeri Judit segítette ki a csapatot.

Amint lesz rá lehetőség, természetesen lemezbemutató koncertet is tervez a zenekar, addig is van idő ismerkedni a számokkal.

A Trouble Time jelenlegi felállása:

Lukács Dóri – ének

Karakas Éva – dob

Burai Sebestyén – basszusgitár

Domokos Marcell – gitár

Zabán Tamás – gitár

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5716387306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum