RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol4.

2021. január 24. - sunthatneversets

nervosa_2021_credit_barbara_ciravegna.jpg

Heti dalmegosztósdinkban, brazil és magyar thrash, Mike Patton agymenése, patinás metalcore és skót nehézsúlyúak. /Nervosa, fotó: Barbara Ciravegna/

EKTOMORF - Smashing The Past

Pénteken jelent meg az Ektomorf legfrissebb nagylemeze, a Reborn. Az ezúttal már a Napalm Recordsnál megjelenő anyagról egy újabb, már sorban a harmadik dal kapta meg a maga filmecskéjét, ez a nyolcdalos korongot záró Smashing The Past.


TOMAHAWK - Business Casual

Március végére lőtte be az új nagylemezének a megjelenését a Mike Patton vezette Tomahawk. A jó hír mellé pedig megérkezett az első előzetes dal is. A Business Casual fentebb; a Tonic Immobility március 26-ra várható. 


NERVOSA - Under Ruins

Újabb nótát villantott a pénteken megjelenő albumáról, a Perpetual Chaosról a Nervosa. A nem is olyan régen Prika Amaral körül lényegében újraszerveződött brigád az Under Ruinsszal tépi le az agyakat, ehhez egy, a dal lendületéhez kapcsolódó zenélős videó is készült. 


AUGUST BURNS RED - Standing In The Storm

Az August Burns Red sem tétlenkedik, ők is kreativitással ütik el a bőségesen rendelkezésre álló időt. A csapat a Standing In The Stormba ölték bele az utóbbi időszak minden agresszivitását, hogy teljes legyen a kiszolgálás, egy frankó videó is járt az egész mellé. Lemezről egyelőre nincs hír, az ötös legutóbbi anyaga, a Guardians tavaly áprilisban jött ki. 


DVNE - SÍ-XIV

Március 19-én jelenik meg a skót DVNE új nagylemeze Etemen Ænka címmel. A progresszív sludge-ben utazó csapat zenéjét olyanoknak ajánljuk, akik szeretik az Isist, a Mastodont és hasonszőrű társaikat. A hamarosan megjelenő lemezről most a majd nyolcperces SÍ-XIV című tétel mutatjuk meg nektek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4516400266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum