RockStation

"A testvérem egy elnyomó személy és én nem foglalkozok ilyen emberekkel"

2021. január 25. - theshattered

schenker.jpgNem jó a kapcsolata Michael Schenkernek és a bátyjának, Rudolfnak. Az idén a zenei karrierjének ötvenedik évfordulóját ünneplő ifjabbik Schenker állítása szerint a bátyja elnyomja őt, így nem is igazán tartja vele a kapcsolatot, persze a kötelező köröket leszámítva. Ezt a friss lemezének, a pénteken megjelenő Immortalnak egyik promós interjújában mesélte, amikor rákérdeztek, hogyhogy Klaus Meine nem szerepel az említett korongon, ha már a Scorpions dalának, az In Search Of A Peace Of Mindnak az új kiadása ott figyel majd.

Michael Schenker: "Klaus és én együtt kezdtük a Copernicusban, mielőtt beszálltunk volna a Scorpionsbe. Mindig is játszottam a gondolattal, hogy Klausszal megint csinálni kellene valamit. De az évek alatt a bátyám, Rudolf egyszerűen egy elnyomó személy lett.

Hatvanhat éves vagyok, Rudolf hét évvel idősebb. Az, hogy nem adta nekem az In Search Of The Peace Of Mind szerzői jogait, majd hogy átvert a Lovedrive lemezzel, amivel segítettem nekik betörni Amerikába... 2015-ben, amikor megkerestek a Scorpions díszdoboz miatt, sok hazugságba botlottam, nagyot csalódtam Rudolfban. Mindig is támogattam Rudolfot, mindig vallottam, hogy neki nagyobb hatalma van - örültem, hogy ennyire sikeres lett. Boldog voltam, hogy művészként kiteljesíthettem magam. Mindent elértünk, amit szerettünk volna.

Szeretem Rudolfot, mint testvért, de kell valamennyi távolság tőle, így nem kerülök megint kellemetlen helyzetbe. Rudolf egy elnyomó személy és én nem foglalkozok ilyen emberekkel. Ez feszültséget gerjeszt, ami kellemetlen... Nem akarom megint kinyitni a szarládát."

Az eredeti (spanyol nyelvű) interjú IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8716402216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum