RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol5.

2021. január 31. - sunthatneversets

heriot_1.jpg

Mai dalmegosztásunkban stíluskavalkád. Lesz itt experimentális zene, modern rock, shock rock, thrash metal és pincemély brutalitás. /Heriot, fotó: Harry Steel/

GENGHIS TRON - Dream Weapon

Egy ideje már "ijesztgeti" a rajongóit a Genghis Tron, most viszont meg is lépte, amit meg kellett: kiadta a lényegében visszatérő lemezének, a Dream Weaponnek az első előzetesét. A nóta maga a címadó lett, a teljes anyag várhatóan március 26-tól lesz elérhető a nagyérdemű számára. Addig kóstolgassuk ezt a dalt!


CHEVELLE - Peach

A Self Destructor után újabb szám került ki a jelenleg két hivatalos tagra fogyatkozott Chevelle legújabb nagylemezéről, a Niratias-ról. A március 5-én érkező, egységes történetet felfűző anyagon tizenhárom dal kap majd helyet. Itt a Peach


ROB ZOMBIE - The Eternal Struggles of the Howling Man

Ahogy azt korábban írtuk március 12-én jön Rob Zombie-nak és csapatának új nagylemeze, a szinte már hagyományosan regényes című The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy. Az albumhoz most új dal érkezett, ami a The Eternal Struggles of the Howling Man címet kapta és amelynek videóját részben Gróf Balázs animálta.


REMORSE - Hazudnak

Kohó címmel hamarosan érkezik az ózdi thrasher Remorse friss stúdióalbuma, amely a februári HammerWorld magazin egyik extra CD-mellékleteként lát napvilágot. A 14 dalos albumon sok vendég is tiszteletét teszi; Farkas Zoli az Ektomorfból, Körmi a Cadaveresből, Töfi az Iron Maidnemből, BZ a Wall Of Sleepből és az At Night I Fly-ból, Miki az Ørdøgből és a Wackorból, valamint Kemenczei Balázs (Stonedirt, AMD, Wall Of Sleep, Salvus. Az első előzetes dal a szöveges videóval kísért Hazudnak alább máris meghallgatható.


HERIOT - Recreant

Ha szereted a pincemélyre hangolt brutalitást az angol Heriot neked szól. A négytagú csapat most új dallal jelentkezett, melynek címe Recreant. Gatyát felkötni!  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3616408880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum