RockStation

Metallica szól a legújabb Ford reklámfilmben

2021. február 05. - moravsky_vrabec

metallica_2016_3.jpg

A Ford F-150 pickup Amerika legnépszerűbb modellje már évek óta, nem csak a pickupok között, hanem az összes autót beleértve. A frissített modellhez készült egy két és fél perces kisfilm, no persze nem a trágyahordó változathoz, hanem a tökön-paszulyon gond nélkül átgázoló, minden jóval felszerelt, 430 lóerős Raptorhoz. Ha már a látványos felvételeken homokban száguld ez a remek járgány, adta magát, hogy az Enter Sandman dalt választották a reklámfilm aláfestő zenéjeként (sand = homok, ééérted).

Azt is megtudhattuk, hogy bár a sport világában gyakran használják ezt a dalt például bevonuló zeneként, reklámhoz eddig összesen egyszer választották. Mi több: a Metallica egyik tagja maga is Ford F-150 Raptor tulajdonos. Feltételezem, hogy nem Lars az, mert ő ki se látszana a vezetőfülkéből. Arról persze nem szól a hír, mennyibe fájt a Fordnak a licenc, szerény becslésem szerint minimum hatjegyű összeg, persze dollárban. Hogy megérte-e, döntsétek el ti, miután megnéztétek az alábbi videót!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8216416374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

]{udarauszkasz 2021.02.05. 18:55:11

Automata valto kamionba valo, meg hibridbe vagy elektromosba, nem szemelyautoba. Foleg nem terepjaroba. Hogy kuplunghintazok ki egy automatat a szutykos godros beragados helyekrol?
Egy popec kezivaltoval, felezovel lehet mar vele jol offroadozni, de igy max a folduton lehet vele lenduletbol atrongyolni egy-egy bokron, bukkanon. Foleg ezert a penzert...

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2021.02.06. 19:40:41

@]{udarauszkasz: "Automata valto kamionba valo, meg hibridbe vagy elektromosba, nem szemelyautoba. "
Jaja, hát, legfeljebb szerinted.Én meg pont azt mondom, hogy nem való más egy 7köznapi személyautóba, mint automata.Terepjárás, offroadozás az nyilván más helyzet.
Egyébként meg 'Tallica rulez.

]{udarauszkasz 2021.02.06. 20:36:05

@geegee: hat ja. Kinek a DAF, kinek a Daphne:) 1x volt automata verdam, batyamnak most is az van, hat foleg nagyon gyenge meg nagyon eros motornal hatrany. Egy szazlo koruli kozepes autonal elmegy. Anyue 200 loeros. Egyesben 50ig olyat gyorsul, hogy a napszemuvegem a muszerfalrol a hatso ulesre repul. Audi Quattro kezi. Automataval ilyenhez 50-80 pacival tobb kell.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum