RockStation

Többen hallgatnak Marilyn Mansont a balhé következtében

2021. február 11. - theshattered

marilyn_manson_2020_travis_shinn.jpg

Talán nem szükséges ecsetelni a történteket, de azért pár szóban felvázolnánk: az énekest egy tíz évvel ezelőtti bántalmazás-sorozat miatt beperelte a volt menyasszonya, ami miatt beindult a lavina. Mansont egymás után dobta a kiadója, a menedzsere, de még a rádiók is levették a műsorról az aktuális kislemezét, a Don't Chase The Dead-et, ami nem is ment olyan rosszul, a harmincnegyedik legjátszottabb mainstream rock dal volt a mezőnyben. Viszont többen streamelik a dalait, mint a balhét megelőző hetekben!

Igaz, nem mindenhol kell mérhetetlen magasságokra gondolni, de érdemes megemlíteni az adatokat.
- A Billboard számai szerint hét százalékkal nőtt a február 4-re végződő héten Marilyn Manson dalainak hallgatottsága, ez összesen hatmillió lejátszást jelent.
- A digitális vásárlások negyven százalékot ugrottak, kétezer egységre.
- A We Are Chaos, Manson legutóbbi nagylemeze négyszáz lemezegységnyi eladással állt a statisztikákban, ez ötvennel több, mint az azt megelőző héten.

A rossz reklám is reklám, ugyebár.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr516423250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum