RockStation

Bűnösnek találták Nergalt, kezdődik az ellene indított per

2021. február 17. - theshattered

behemoth-negal.jpgNem olyan régen nálunk is olvashattatok róla, hogy vizsgálják a Behemoth és a Me And That Man frontemberét, Nergalt, nem meglepő módon istenkáromlás miatt tervezték bíróság elé rángatni. A frontembert valóban bűnösnek találták, indul a per, a kvázi casus belli a Me And That Man legutóbbi lemezéhez készített fotósorozat egyik képe, ahol egy Szűz Mária képen taposott az énekes. Nergal már korábban is bizakodó volt, állítása szerint könnyen, győztes módon fogja maga mögött tudni az eljárást. Meglátjuk! Addig is vigyázzatok, hová léptek!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Adam Nergal Darski (@nergal69) által megosztott bejegyzés

 

Az említett, a pert beindító kép az alábbi:

nergalmary.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9116430480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2021.02.17. 16:17:23

Ez ilyen ízléstelen szenzációhajhászás, pózőrködés, mert biztos nem fogynak a lemezek, mert ők is a metalika unalmas egyhangúságával nyomják, a dalok kb ugyanolyanok. Nem tudom miért égeti magát ezzel. Őneki is dukál egy elmeorvos. Ja igen meg prosztóparasztság.
Nem tudom miért nem lehet dolgokat semlegesen tekinteni.
Lehetne érdekes, de összességében túl sok a pózerkedés és azt hiszem végleg megállapíthatom, hogy ez inkább egy gagyi zenekar lett, kiszeltüncis "jajj csak legyek már valamivel a pletykalapban"-műbotránnyal.

Ekrü 2021.02.18. 11:58:33

Sosem fogom megérteni,hogy miért jó egyeseknek az ,hogy beletaposnak mások hitébe,érzéseibe,szándékosan megbántva embereket.S teszik ezt azok akik ugyanakkor az szeretik magukat demokratáknak, a tolerancia kizárólagos bajnokainak nevezni...

kartoffel 2021.02.18. 12:58:41

@Ekrü:

Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy Nergal toleráns demokrata (vagy annak tartja magát)... :-D

És hát kész szerencse, hogy keresztények/muszlimok/zsidók nem szoktak -- gyakran szó szerint -- taposni olyanokon, akiknek más a hitük vagy nem megfelelő a szexuális akármijük. Ja, összekevertem, mégis szoktak, sőt, egyik kedvenc tevékenységük. Mondjuk igaz, 'ők' nem képeken, hanem konkrét embereken szoktak ugrándozni.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum