RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol.8

2021. február 21. - sunthatneversets

gojira-main-pub-2021-gabrielle-duplantier-lo-1613500091.jpg

A rockdiszkóban a héten súlyos progresszivitás, izmozós HC, okos death metal, hazai folk metal és francia zsenialitás. /Gojira, fotó: Gabrielle Duplantier/

DVNE - Towers

Március 19-én jelenik meg a skót DVNE új nagylemeze Etemen Ænka címmel. A progresszív sludge-ben utazó csapat zenéjét olyanoknak ajánljuk, akik szeretik az Isist, a Mastodont és hasonszőrű társaikat. A legfrissebb ízelítő a Towers élő verziója lett. 


GOJIRA - Born For One Thing

Kiadta az április 30-án megjelenő új albumának, a Fortitude-nak az első dalát a Gojira. A Born For One Thing videót is kapott, ez pedig fentebb található meg. Az albumon 11 dal kap majd helyet.


GOD'S HATE - Be Harder

Március 12-én a Closed Casket Activities gondozásában érkezik a metálos hardcore-ban utazó, Twitching Tongues és Terror tagokat is felvonultató God's Hate új nagylemeze, amely a zenekar nevét viseli majd. Erről álljon itt a Be Harder, amely kemény, mint a kád széle.


BAEST - Genesis

Nem aprózza el a promót a Baest és a Century Media, a március 12-én megjelenő Necro Sapiens nagylemezről a Genesis képében már a negyedik ízelítő látott napvilágot. A tervek szerint augusztus 4-én (aztán majd alakul) egy fullos Pantera szettel támadó Philip H. Anselmo & The Illegals társaságában Budapestre látogató csapat most sem kegyelmez a nyakaknak, lehet is csekkolni, miféle őrület vár majd ránk! 


DALRIADA - Betyár-altató

Leszállította a második lemezelőzetes számát a Dalriada. A soproniak új nagylemeze Őszelő, erről a korábban bemutatott Őszi ének mellé a Betyár-altató és annak videója sorakozott be. A nagylemez, melyhez koncert DVD is jár majd, március 15-től lesz elérhető. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4416432518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum