RockStation

Jelbeszéd - Új videóval jelentkezett a Remorse

Rengeteg ismerős arccal, a zenekar barátaival készült el a thrasherek új videoklipje

2021. február 26. - sunthatneversets

remorse_video.jpgBő 12 évvel a D.Ü.H. után új Remorse lemez készült, ami a februári HammerWorld magazin mellékleteként jelent meg. A Kohó albumon 14 gondosan megmunkált thrash metal mesterdarab hallható, melyek közül korábban a Hazudnak és az Indulunk dalokhoz készült szöveges videó, most viszont megjelent a rengeteg ismerős arccal készült első klip, amihez a zenekar Facebook oldalán rögtön nyereményjátékot is hirdetett.

Facebook oldalukon ezt a posztot tették közzé:
“A dalszöveg nagy része már régebben megszületett, Pati barátunk verse volt az alap mint általában. A trailer posztok alatt már megjelent, hogy ma igazán aktuális lehet és tényleg… Sajnos mostanában aztán tényleg nem értjük meg egymást, hiába beszéljük ugyanazt a nyelvet azonnal támadjuk a másikat ez most jobban lekövethető a közösségi médiában ugye… Lehet jobb lenne a beszéd és írás helyett maradna a Jelbeszéd... az egyértelműbb. A sok vendégszereplős videó már régi vágyunk volt, de ugye lemezünk és új dalaink sem voltak :))) Most a téma miatt is aktuális lett. A nem hall, nem lát, nem beszél és a metálvilla, Pecerke ötlete, élete első saját gondolata (a bőgő témákon kívül) a zenekarban, de ez jól sült el.

A klipben szereplő vendégeinknek köszönjük a részvételt, neveket direkt nem írtunk ki, hiszen szeretnénk egy játékot indítani: Aki a legtöbb rockert felismeri, az pólót vagy CD-t kap ajándékba, választhat!

Egyben várjuk a véleményeiteket is, hogy melyik dalra lenne érdemes még videót készíteni!”

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9216439656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum