RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol.9

2021. február 28. - sunthatneversets

tomahawk_sunflowers_color_brighter_credit_eric_livingston.jpgHeti dalmegosztásunkban két egykori punkrock Isten, feltörekvő hc/punk, egy súlybrigád és egy különleges szupergrupp. /Tomahawk, credit: Eric: Livingston/

THE OFFSPRING - Let The Bad Times Roll

Április 16-án végre-valahára megjelenik a The Offspring új nagylemeze, a Let The Bad Times Roll, ami bő nyolc évvel követi az előző, Days Go By című albumot. A csapat, hogy rákapjatok a dolog ízére, egy dalszöveges videó kíséretében kiadta a címadó dalt, ami az alábbiakban található meg. A lemez az első korong lesz a 2018-ban távozott Greg K. kilépése óta, az ő helyét Todd Morse vette át.


GREEN DAY - Here Comes The Shock

Here Comes The Shock címen friss számot villantott a Green Day. A dalhoz egy punk rock aerobicos videó is passzol, csak hogy érezzétek a dolgot. Nagylemezről egyelőre nincs hír. A trió legutóbbi nagylemeze, a talán kicsit az összecsapottság érzését keltő Father Of All Motherfuckers tavaly került a boltokba és stream szolgáltatókhoz.


TOMAHAWK - Dog Eat Dog

Egy hónap és megjelenik a Mike Patton-féle Tomahawk új albuma, a Toxic Immobility. A korong nyolc évvel követi az elődjét, ami barátok között sem éppen kevés idő, de a minőségből nem adnak alá. Erre a frissen kiadott Dog Eat Dog és annak erős képi világú videója is igyekszik ráerősíteni. 


SHOW ME THE BODY - Survive

Március 19-én új EP-vel jelentkezik a New York-i hardcore/punk brigád a Show Me The Body. A Survive címet kapott anyag címadó dalát egy klippel karöltve meg is tudjuk mutatni.


CANE HILL - God Is The Enemy

A God Is The Enemy tétellel lett teljes a New Orleans-i súlybrigád a Cane Hill új EP-je, amely a Vol. 1 Krewe De La Mort címre hallgat. A meglehetősen súlyos dalhoz egy meglehetősen súlyos videó is készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3216441294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum