RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol10.

2021. március 07. - sunthatneversets

zao.jpg

Heti dalmegosztásunkban, hazai metal, súlyos zenék Amerikából, sötét indusztrialitás és furcsa zene, furcsa emberektől. /Fotó: ZAO/

CADAVERES - Savages

Bemutatta az utolsó nagylemezének első előzetes tételét a Cadaveres. Az Ars Moriendi című korong, melyről a frissen kiszivárgott Savages és annak videója fentebb található, április 9-én fog megjelenni többféle formátumban, ennek már beindult az előrendelése. Apró extra, hogy az anyagon a tavalyelőtti EP, a Si(g)ns két dala is ott lesz.


THE ARMED - Average Death

Friss számot adott ki a HC/punk/miegymás vonalas The Armed. A csapat április 16-án tervezi az Ultrapop címre keresztelt nagylemezét, erről szökött ki a meglehetősen fura klippel kiegészített Average Death


ZAO - Croatoan

The Crimson Corridor címmel április 9-én érezik az amerikai ZAO legfrissebb albuma, amely 12. lesz a sorban. A legendás metalcore banda előzetesként a Croatoan című dalt dobta oda a nagyértelműnek.


KONINGSOR - The Venerable Mr. Locust

Ha valaki bírja a The Dillinger Escape Plan féle matekos káoszt, akkor a Koningsor muzsikája feltehetőleg bejön majd neki. A csapat nevét viselő EP április 30-án érkezik.


PERTURBATOR - Death Of The Soul

Kijött az első hivatalos kislemezdal a május 28-ra beütemezett Perturbator lemezhez (a tavalyi Excess, ami szintén ott lesz a korongon, különálló single volt!). A Lustful Sacraments kicsit sötétebb vizekre szállítja majd a hallgatóit, erre pedig a lent hallható Death Of The Soul sem cáfol rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr616451746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum