RockStation

A Billboard eladási lista élén nyitott Alice Cooper új albuma

2021. március 13. - moravsky_vrabec

alicecooper2021.jpeg

Jól fogadta a közönség Alice Cooper legújabb lemezét, a Detroit Stories a megjelenés hetében a Billboard eladási lista élére került. Hogy egészen pontosak legyünk, a Billboard's Top Album Sales Chart élére ugrott a lemez, ami a fizikai eladásokat és a fizetős letöltéseket számolja.

Ha Alice nem is szkanderozta le a pop bálnákat, az eredmény jól mutatja, hogy a rock műfaján belül milyen jól tartja magát az album formátum, valamint a fizikai kiadványok. Az amúgy remekül sikerült Detroit Stories lemezből az amerikai piacon eddig 9500 CD-t és 2000 bakelitet adtak el, további 1500-an digitálisan vásárolták meg. Alice Cooper eddig nem jutott ilyen magasra ezen a listán, és a rendes, mindent összegző Top 200-on is eljutott a 47. helyig. Ha érdekel, milyen lett a mester huszonnyolcadik albuma, olvasd el kritikánkat

Kép forrása: Twitter (@alicecooper) 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5116459122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum