RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol11.

2021. március 14. - sunthatneversets

bewitcher.jpg

Heti dalmegosztásunkban szuperduó, rakenroll, progresszív metalcore, retro/black/speed és a shockrock nagymestere. /Fotó: Bewitcher/

SION - The Blade

Bemutatkozott a Sion, ami nem más, mint a YouTube-er Jared Dines és a Light The Torch (valamint ex-Killswitch Engage) énekes Howard Jones közös projektje. A már az elmúlt napokban igen promózott tétel, a The Blade címet kapta, ez pedig egy remek klipet kapott körítésnek. 


DANKO JONES - I Want Out

Kiadta a beígért első kislemezét a Danko Jones. Az augusztus 27-én kiadásra kerülő, Power Trio-ra keresztelt korong nyitódala, az I Want Out lett a nagybetűs kiszemelt, melyhez egy klip is jár.


ERRA - Shadow Autonomous

Friss klip készült az Erra jövő hét pénteken megjelenő albumához. A csapat a korongnak külön nevet nem adott, így egyszerűen csak a zenekar neve fog ott mosolyogni a borítón, de nincs is ezzel baj. A legfrissebb kislemezdal a Shadow Autonomous, ez a playre kattintás után már indul is! 


BEWITCHER - Valley Of The Ravens

Cursed By The Kingdom címmel április 16-án a Century Mediánál érkezik a black/speed vonalas portlandi Bewitcher új albuma. A csapat a lemezről a Valley Of The Ravens című tételt tette most elérhetővé.


ROB ZOMBIE - Crow Killer Blues

Pénteken végre-valahára megjelent Rob Zombie legújabb albuma, a régóta tervezett, írt The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy. Az album lemezismertetőjével már találkozhattatok nálunk, most itt a Crow Killer Blues frissen kiadott videója.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1816459640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum