RockStation

Hogyan dobolj hulladékon Dream Theatert?

2021. március 18. - theshattered

deden_noy_drums-1000x515.jpgMég Mike Portnoy figyelmét is felkeltette az az indonéz srác, név szerint Deden Noy, aki a saját maga által, mindenféle hulladékból összetákolt dobcuccán tolja a Dream Theater nótákat. A lent látható videóból kiderül, hogy nem fakezű az arc, sőt, hiába a "maszek" cucc, igencsak érezni, hogy van itt tudás, csak hát... Igen, a cájg elég tré... Viszont Portnoy-t sem abból a fából faragták, aki szó nélkül elmegy az ilyen mellett, már intézi a Tama és Sabian elemekből álló dobcuccot, azaz lehet, hogy Deden Úr hamarosan már minőségi alapokon is bemutathatja, mit is képet leütni a bőrökön és cineken.

Over the past few weeks, I’ve gotten HUNDREDS (maybe even thousands?) of DM’s, messages, texts, tags etc from people all...

Közzétette: Mike Portnoy – 2021. március 16., kedd

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6816468488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum