RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol13.

2021. március 28. - sunthatneversets

gojira-2021-gabrielle-duplantier-2.jpg

A heti rockdiszkóban szélsőséges muzsikák, death metal, arénarock-himnusz és dal az amazóniai őslakos népek megmentéséért.  /Gojira, fotó: Gabrielle Duplantier/

GOJIRA - Amazonia

Április 30-án jelenik meg Fortitude címmel a Gojira vadonatúj albuma. A tulajdonképpen már egy év készen lévő lemezről Amazonia címmel már a második előzetest osztja meg a francia brigád. A dal bevétele a The Articulation of Indigenous Peoples of Brazil elnevezésű szervezetnek megy, ami az amazónai őslakos törzsek környezeti és kulturális jogaiért küzd, akik az erdőirtás, földvesztés, kényszermunka, erőszak és zaklatás áldozatai mind a mai napig. 


CANNIBAL CORPSE - Murderous Rampage

Egy Cannibal Corpse-albumot egy jó nagy parasztlengővel illik indítani és ezt senki sem tudja jobban, mint maga a zenekar. Ezért nem is finomkodnak az újonnan bemutatott Murderous Rampage-ben, ami (nem meglepetés) az egyes sorszámot kapta az április 16-án megjelenő Violence Unimagined című korongon. Fontos infó, de biztos tudjátok már, hogy Erik Rutan hivatalosan is átvette Pat O'Brien helyét a húrok mögött, a morcos mester több témát is leszállított az anyagra. 


YAUTJA - Tethered

The Lurch címmel érkezik a Relapse Records gondozásában a nasville-i Yautja második nagylemeze. Az eléggé szélsőséges muzsikában utazó trió most Tethered címmel tette elérhetővé egy dalt a nagylemezről.


TOMAHAWK - Predators And Scavengers

Tegnap volt a napja, hogy megjelent a Tomahawk legfrissebb alkotása, a Toxic Immobility című nagylemez. Mike Pattonék, ahogy illik, egy videóval támogatták meg a neves dátumot, amit a Predators and Scavengers című dalra forgattak le.


BEARTOOTH - The Past Is Dead

Június 25-én Below címmel érkezik az ohioi Beartooth új nagylemeze. Nemrég új dalt tettek közzé, amit pénteken megfejeltek egy újjal, ami akár egy arénarock-himnusz is lehetne. Feljebb a The Past is Dead című tétel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4416481140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum