RockStation

What Drives Us - A zenélés, turnézás öröméről készített dokumentumfilmet Dave Grohl

2021. április 13. - theshattered

ff2021_1.jpgÁprilis 30-án kerül bemutatásra a What Drives Us, Dave Grohl és a Foo Fighters új filmje. Az Amazon Prime alá tartozó The Coda Collectionön elérhető filmben több zenésszel együtt azt igyekeznek elmesélni, mi is hajtotta, hajtja őket, amikor többedmagukkal bezsúfolják magukat a turnébuszba és elindultak az ismeretlenbe.

A filmben olyan neves muzsikusok szólalnak meg a témában, mint Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett, Rami Jaffee, Pat Smear, Ringo Starr, Flea, Brian Johnson, St. Vincent, Slash, Duff McKagan, Ben Harper, The Edge, Mike Watt, Ian Mackaye, Starcrawler, RadKey, Exene Cervenka, Tony Kanal, DH Peligro, Charlie Gabriel, Jennifer Finch, Dave Lombardo, Kira Roessler, Pete Stahl, Lars Ulrich és Steven Tyler.

whatdrivesus.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2416499240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum