RockStation

Keverés alatt új King'X, várhatóan a régi klasszikusok szintjét hozza majd

2021. április 24. - theshattered

kingsx_2018.jpgElég magasra állította magával szemben a mércét a King'X legénysége. A 2008-as XV utódját ugyanis az 1994-es Dogman és az 1989-es Gretchen Goes To Nebraska szintjére véli belőni a csapat basszusgitáros/énekese, Doug Pinnick, mondjuk nem véletlenül: nagy valószínűséggel az utolsó korongjára készül a már több, mint negyven éve nyomuló trió.

Doug Pinnick: "Hoztam huszonöt dalt. Ty és Jerry is lerakott egy jó nagy adag témát. Most van tizenhét számunk a teljes lemezre. Nem akarunk mindet felrakni rá, de legalább van miből válogatni. Michael Parnin, aki a producer és a hangmérnök is volt egy személyben, éppen keveri az anyagot.

Azt akarjuk, hogy jól sikerüljön. Nem akarjuk a járvány közepén kiadni és reménykedni, hogy valaki megveszi. Ki akarjuk adni, turnézni vele és klipeket csinálni. Ahogy eleve is csinálnánk. Kérjük a rajongóinkat, hogy legyenek kicsit türelmesek velünk, mert mi igazán, tényleg úgy hisszük, hogy ez lesz olyan jó lemez, mint a Dogman és a Gretchen, ami mindenki vágya. Viszont ez nem egy utánjátszás lesz, valójában ez a lemez egyikre sem hasonlít hangzásban.

Nagyon-nagyon keményen dolgoztunk ezen az anyagon, csaknem úgy, mint a korai időszakban, körülbelül a Gretchen és a Dogman környékén. Büszkén jelentem, mindegyik dalban mindenki énekel, mindenki közreműködik benne. Nem csak eljátsszák a többiek az én dalomat és én sem csak eljátszom Ty dalát. Beleadtunk apait-anyait!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3416510406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum