RockStation

Elvágyódás és kibelezés - Megjelent a Voltak és a Bloody Holly új lemeze

2021. május 03. - rockstation

A Spiritside Productions két friss hazai anyaggal is jelentkezett a napokban. Az egyik az indie / post punk vonalon mozgó Voltak új anyaga, a The Hastening, a másik a horror punkos Bloody Holly bemutatkozó EP-je, a Slashes To Slashes, Guts To Guts. A korongok részletei és elérhetőségei az alábbiakban találhatók, érdemes csekkolni őket!

voltakthehastening.jpg
VOLTAK - THE HASTENING
(nagylemez, megjelenés: 2021. április 25.)

Megjelent a The Hastening, az indie rock / post-punk vonalon mozgó Voltak második nagylemeze. A 2010-ben alakult formáció, halált dicsőítő dalokat rejtő új albuma a '80-as évek dark-os hangzásvilágára alapoz, a The Cure, The Chameleons és a The Sound által kitaposott ösvényen halad a semmibe. A végeredmény olyan ízű, akár a "cukorba forgatott sókristályok".

voltak2021.jpg
A lemez How to Miss Them című számához készült videó azt az egykedvű, elvágyódó "elengedés"-érzést járja körül, ami mindannyiunknak ismerős lehet:

A kiadvány meghallgatható és megvásárolható digitálisan, közvetlenül a zenekar Bandcamp oldalán:
https://voltakband.bandcamp.com/album/the-hastening

bloodyhollyashes.jpg

BLOODY HOLLY AND THE RICKETZ - SLASHES TO SLASHES, GUTS TO GUTS
(EP, megjelenés: 2021. április 27.)

"A punk nem halt meg, csak oszlásnak indult" - tűzi zászlajára a Bloody Holly and the Ricketz horror punk hordája. Bemutatkozásuk a Slashes to Slashes, Guts to Guts című 5-számos EP, amit Czakó Dániel (Junkies) gitáros vendégszereplésével írtak és rögzítettek. A véresen komolytalan produkció (halva)születése Kirsch András énekes szerint "nemcsak azért volt felszabadító, mert imádom például a Misfits zenekart, hanem mert Halloweentól és farsangtól függetlenül mázolhatjuk magunkat hullára a színpadon."

bloodyholly2021.jpg
Akik támogatnák a bandát, új felvételüket digitálisan beszerezhetik a Bandcamp oldalukon keresztül:
https://bloodyhollyandthericketz.bandcamp.com/album/slashes-to-slashes-guts-to-guts

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr616519856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum