RockStation

Hol van az ember helye? - Jön a post-metalos Amenra következő albuma

2021. május 05. - theshattered

amenra2021.jpgIgen komoly és igen komor videót kapott a belga Amenra következő nagylemezének, a De Doornnak az első előzetes dala, a De Evenmens. A post-metal csapatnak ez lesz a Relapse Recordsnál kiadott első lemeze és egyben az első, ami nem része a sorszámozott Mass-sorozatnak. A dupla LP-n, CD-n és kazettán is kiadásra kerülő anyag június 25-től lesz elérhető.

dedoorn.jpg

1. Ogentroost
2. De Dood In Bloei
3. De Evenmens
4. Het Gloren
5. Voor Immer

Colin H. van Eeckhout: "Csak egy másodperc töredékéig vagyunk itt a történelem folyamában. Ez a dal megpróbálja megtalálni a kérdésben rejlő választ, egy ember kutatását írja le a földi helyének megtalálására. A kererűséggel teli út pillanatnyi szépséggel és boldogsággal van vegyítve, mindez pedig a hozzánk közel állóktól is függ. El kell fogadni, ami van."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8216522558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum