RockStation

KORPIKLAANI & EQUILIBRIUM: különleges vendégekkel készül folk metal est októberben a Barba Negrában!

2021. május 07. - rockstation

koreqkonc.jpgFinnország egyik legismertebb folk metal csapata, a KORPIKLAANI a német epikus folk/melodic death EQUILIBRIUM legénységével karöltve veszi kezelésbe a megvonás tüneteit nehezen kiheverő európai közönséget ősszel! A "Majestic European Tour 2021" budapesti állomása 2021.10.24.-én lesz a Barba Negrában, ráadásul különleges kísérőik is akadtak: az északias folk / ambient zenét játszó orosz NYTT LAND mellett maga a KORPIKLAANI énekes Jonne Järvelä nyitja az estét az egyszerűen JONNE néven működő szóló-projektjével, melynek tagja Samuli Mikkonen (KORPIKLAANI) dobos, Jesper Anastasiadis (TURISAS) basszusgitáros és Dimitri Keiski gitáros is.

A felhozatal tehát egészen változatos, folk & pagan metal mellett lesz akusztikus és ambient zene, igazán nem hagy kívánnivalót maga után az ilyesmire fogékonyak számára az esemény. Ez pont egy olyan emlékezetesnek ígérkező előadás-sorozat, melyre mind régóta várunk ilyen hosszú kihagyás után.


Korpiklaani / Equilibrium / Nytt Land / Jonne - Barba Negra - Facebook esemény:
facebook.com/events/1078723335952763/ 

Jegyek:
jegy.rock1.hu/korpiklaani_20211024 

korpi2021.jpg

A KORPIKLAANI idén februárban adta ki Jylhä című új nagylemezét, ami egyöntetűen pozitív fogadtatásban részesült a rajongók, és a kritikusok részéről is; többen az eddig készült legérettebb és leginkább nagyratörő lemezüknek tartják; a zenekar pedig már alig várja, hogy végre első alkalommal nemzetközi közönség előtt is bemutathassa élőben.

Jonne Järvelä énekes:
“Eszméletlenül ideje van már, hogy végre legyen lehetőségünk újra turnézni! Épp ezért nem is bánom, hogy minden nap két koncertet is kell adnom. Az estét a szóló zenekarommal, a Jonne-val kezdjük. Az egy akusztikus előadás lesz, az estét pedig egy remek Korpiklaani bulival zárjuk. Fantasztikus lesz! Ott találkozunk, bulizzunk együtt egy hatalmasat! Béke, szeretet, folk és metal!”

A német EQUILIBRIUM is a folk/pagan metal közönség egyik legnépszerűbb zenekarai közé tartozik, a turnén tőlük ezúttal egy teljes karriert átölelő szettet hallgatunk, aminek természetesen velős része lesz a legutóbbi, 2019-es Renegades lemez, és a régi közönségkedvencek is. A zenekar épp idén ünnepli 20 éves fennállását, ennek örömére a 2008-as Sagas című második lemezük idén ősszel kap egy születésnapi újrakiadást. 

René Berthiaume gitáros:
“Húsz évesek lettünk idén. Bár az élőzene helyzete mostanában teljesen bizonytalan, szerintem fontos, hogy folyamatosan tervezzünk, készen álljunk, mert rövid távon így őrizhetjük meg a reményt. Nagyon izgatottan várjuk már ezt a turnét, mert egy nagyon különleges szettel készülünk, amelyen minden lemezünkről helyet kapnak dalok. Ráadásul nyár folyamán ki fogunk adni egy régi-új dalt, ami eredetileg még a Sagas felvételei idején született. Szóval teljes sebességre kapcsolunk, ez a turné igazán különlegesség lesz remek zenekarokkal, ki ne hagyd!”

A H-MUSIC, a ROCK1, és a BARBA NEGRA bemutatja:

KORPIKLAANI - MAJESTIC EUROPEAN TOUR 2021

Vendégek:
EQUILIBRIUM
NYTT LAND
JONNE

❒ JEGYÁRAK:
7999 Ft ▲ limitált early bird 2021 május 15-ig
8999 Ft ▲ elővételben
9999 Ft ▲ a koncert napján és a helyszínen

Linkek:
facebook.com/korpiklaani 
facebook.com/equilibrium 
facebook.com/nyttland 
facebook.com/JonneMusic


H-Music online:
H-Music Facebook
H-Music YouTube
H-Music Instagram

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4016525042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum