RockStation

Újra kiadja a korábbi bootleg-sorozatát a Dream Theater

2021. május 07. - theshattered

_mg_9543.JPGFriss, újrakevert, újracsomagolt formában újra elérhetők lesznek a Dream Theater hivatalos bootlegjei, amit annak idején Mike Portnoy válogatott és adott ki a csapat saját kiadóján, az Ytsejam Recordson keresztül. A zenekar a sokak által már jól ismert anyagok mellé új finomságokat sem lesz rest előkutatni, az első igazi újdonságot tartalmazó fejezet a proggerek 2017-es, Budokanban adott koncertje lesz, amelyről a teljes Images & Words előadást teszik közkinccsé. Az InsideOuton keresztül gondozott Lost Not Forgotten Archives értelemszerűen nem egyben fog a fanok nyakába csapódni, ezeket a következő években, szépen eloszlatva pakolják majd ki.

A sorozat korábbi - így értelemszerűen újra kiadásra kerülő - elemeit IDE KATTINTVA tudjátok átmazsolázni. A projektről a részleteket ITT éritek el. Nem utolsó infó, hogy a Dream Theater még idén kiadja a legújabb nagylemezét, ami az elég jól sikerült 2019-es Distance Over Time-ot követi majd a sorban.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4316524766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum