RockStation

A borsó meg a héja – Megjelent Juhász Marci második szólódala és klipje!

2021. május 10. - rockstation

marciborsoheja.jpgMarcit sokan a Csillag születikből és a Nomad zenekarból ismerhetik. Javában készül a év második felében, a GrundRecords gondozásában megjelenő szólólemezére, melyről most meghallgatható a második dal, ráadásul klippel együtt!

A különleges dalról Marci a következőket mesélte:
„11 éve már hogy papó elment és itt hagyta a borsót. – mosolyodik el, párás szemmel - De a borsó azóta is vigyáz magára, mert megígérte papónak, és ehhez tartja magát, kisebb nagyobb sikerekkel. Nagyapám nem volt egy szent ember, szeretett néha italozni is, de amikor megszülettem, hirtelen rettenetesen megváltozott, csak én lettem neki. Kötelességének érezte, hogy mindent megmutasson nekem: Például azt, hogy kell motorozni 3 évesen, vagy hogy kell szőlőt csenni, úgy hogy ne vegyék észre, melyik dinnye jó, vagy ami a legfontosabb, hogyha meglátok a földön bármilyen pénzt, amit elhagytak, vegyem fel és rakjam zsebre, más észre ne vegye. – neveti el magát – Persze, ezek csak nagyapám féle viccek voltak. Jó ember volt, én pedig hűségesen követtem! 2010. április 1. Milyen véletlen, pont bolondok napján ment el. Mindenkinek ilyen nagyapát kívánok, tiszta szívből!”

Marci Facebook oldala:
https://www.facebook.com/juhaszmarci91

GrundRecords a Facebookon:
https://facebook.com/grundrecords

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7516526830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum