RockStation

Semmi baja a metallal a Rock & Roll Hall Of Fame igazgatójának

2021. május 13. - theshattered

rock-roll-hall-of-fame-exterior-980x490.jpgMiután az idei jelöltek közül se az Iron Maiden, se a Rage Against The Machine nem jut be a Rock & Roll halhatatlanjai közé (Jay-Z és LL Cool J viszont igen), így rögtön ugrottak is a rajongók, hogy most mi van? Baja van a főnöknek a metallal, vagy mi a szösz? Greg Harris rögtön lenyilatkozta: semmi baja a fémzenével, egyszerűen csak így alakult.

Greg Harris: "A Rock & Roll minden fajtáját ugyanúgy ünnepeljük. Őket is jelöltük. Jelöltük a Maident, a Judas Priestet, ott volt a Def Leppard is... Akiket jelölünk, azoknak a nyolcvan százalékát beiktatjuk. Ez az egész azon múlik, hogy ha már jelöljük őket, jussanak el a szavazásra és jussanak el a szavazótestülethez. Ezen a szavazáson tizenhat művész indult... Egyszerűen nem juthatott mindenki be."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8216557930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum