RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol21.

2021. május 23. - sunthatneversets

times_of_grace_photo_by_hristo_shindov.jpg

A zenegépben értékes projekt, klasszik heavy, komolyodó metalcore, színes death/doom és ugrálós elektro-groove. /Fotó: Times Of Grace, Hristo Shindov/

HELLOWEEN - Fear Of The Fallen

Ahhoz képest, hogy milyen "sokára" jelent meg a Helloween első új kislemezdala, azóta rendesen szállingóznak a számok a június 18-án megjelenő lemezről. A rengetek tököt tartalmazó album (tudjátok, a bővített felállás játszik a lemezen is!) szimplán csak a Helloween címet viseli majd, a Fear Of The Fallen lentebb hallgatható meg. 


TIMES OF GRACE - The Burden Of Belief

Kiadta a legújabb dalát a Jesse Leach és Adam D (mindketten Killswitch Engage), valamint friss húsként Dan Gluszak által alkotott Times Of Grace. Az annak idején Leach KSE-s visszatérését beindító lemez folytatása tíz évvel követi a nagytesót, a Songs Of Loss And Separation július 16-án érkezik. Az első előzetes a korongot nyitó The Burden Of Belief


THE DEVIL WEARS PRADA - Forlorn

ZII címmel tegnap jelent meg a The Devil Wears Prada új EP-je. Erről most a Forlorn című tételre készült videó, mely fentebb csekkolható. Az Ep kritikájával, hamarosan jövünk, meg ha minden jól megy egy interjúval is.


HOODED MANACE - Blood Ornaments

Új ízekkel fűszerezi a muzsikáját a Hooded Menace. A friss nagylemezre készülő brigád a beoltott heavy vonásokat rögtön az elsőként bemutatott Blood Ornamentsben közkinccsé teszi, valljuk be, remek húzás volt! A kilencperces szám az alábbi, a teljes lemez, a The Tritonus Bell augusztus 27-én érkezik.


POORSTACY - Public Enemy

Electro alapok, punkos groove, dög. Nem éppen metal a Poorstacy, de az új single-nek olyan húzása van, hogy a héten ide kívánkozott. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2616568468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum