RockStation

Egyfajta tisztelgés a Korn előtt a Josh Rand-féle L.I.F.E. Project második dala

2021. május 25. - theshattered

the_life_project_2021.jpgKiadta a második nótáját a Stone Sour gitárosa, Josh Rand által alapított L.I.F.E. Project. A nem éppen dús hajú multiinstrumentalisa mellett Casandra Carsont magába foglaló formáció bemutatkozó EP-je július 9-től lesz elérhető, addig is itt az Ignite című dalocska. Érdekesség, hogy ez az első olyan szám, aminek témáihoz Rand héthúros gitárt használt, így az eredmény kicsit kornosabb lett, mint várható volt.

Josh Rand: "Az Ignite az első dal, amit héthúros gitáron írtam meg és vettem fel. Ezt a gitárt Munkyval cseréltem a Kornból, amikor 2017-ben együtt turnéztunk. Adtam a dal főriffjének egy kis kornos hangulatot, csak hogy kicsit tisztelegjek a zenekar előtt."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8916570684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum