RockStation

Wardruna: különleges vendégekkel érkeznek hozzánk, igazi ambient, neofolk és világzenei est elé nézünk jövő nyáron!

2021. május 28. - rockstation

wardruna.jpgA Barba Negrában is fellép az Einar Selvik énekes/multi-hangszeres vezette ambient, dark folk világzenei hatásokat varázslatosan keverő norvég Wardruna. A januárban megjelent “Kvitravn” lemezt tavasszal már egy eszméletlenül hangulatos virtuális előadáson is bemutatták, arra viszont egyelőre várni kell, hogy személyesen is átélhessük ezt az élményt. A várakozásnak jövő nyáron lesz vége, 2022. július 6-án Einar Selvik és zenekara a Barba Negra színpadán repít el minket egy másik korba; vendégeik a Kalandra és a Lindy-Fay Hella & Dei Farne lesznek.

A ‘Nordic Nights tour’ eredetileg a 2021-es tervek között szerepelt, a 2022-es koncertsorozat ennek pótlásaként “Nordic Nights Summer Open Air Tour” néven kerül megrendezésre. A társaik a hasonló vizeken evező norvég Kalandra zenészei lesznek, akik nagyívű, hátborzongató dallamokat szőnek éteri, alternatív pop, new age és világzenei alapokra. A “The Line” című bemutatkozó nagylemezük tavaly októberben jelent meg.

Mellettük a Lindy Fay-Hella & Dei Farne formáció erősíti a felhozatalt; az énekesnőt aligha kell bemutatni a Wardruna rajongóknak, hiszen 18 éve énekel a zenekarban. Saját neve alatt 2019-ben hozta ki első nagylemezét, a “Seafarer” dalait most első ízben hallhatjuk élőben, ami tökéletes nyitányként alapozza meg az este hangulatát.

A Facebook-esemény IDE KATTINTVA érhető el, a jegyeket ITT tudjátok megvenni.

� WARDRUNA’S NORDIC NIGHT OPEN AIR TOUR feat.
WARDRUNA
+ Kalandra
+ Lindy-Fay Hella & Dei Farne
BARBA NEGRA
2022.07.06.

� Jegyárak:
8999 Ft ▲ limitált early bird
9999 Ft ▲ limitált elővétel
10999 Ft ▲ elővételben
11999 Ft ▲ a koncert napján és a helyszínen

wardrunakonc2022.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr416574370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum