RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol22.

2021. május 30. - sunthatneversets

red_fang_2021.jpg

A wurlitzerben a héten hardcore másképp, modern metal, őrült ausszik, és őrült amerikaiak, sötét súly és súlyos sötét.  /Fotó: Red Fang - James Rexroad/

TURNSTILE - Mistery

Csak úgy kiadott egy kislemezdalt a Turnstile. A csapat legutóbb 2018-ban adott ki albumot, viszont azt, hogy a Mystery című tétel milyen formában lesz elérhető, azaz hogy lesz-e album, egyelőre még nem tudni.


SPIRITBOX - Secret Garden

Elárulta a már az eddigi nóták alapján is erősnek ígérkező első lemezének a részleteit a Spiritbox, ráadásul mindezek mellé egy újabb dalt is mellékelt a csapat, videóval. A szeptember 17-én érkező albumot Eternal Blue címen kéretik majd keresni, az újonnan kiadott tétel a Secret Garden lett. 


TWELVE FOOT NINJA - Long Way Home

Visszatért a nemnormális ausztrál metalzenekar, a Twelve Foot Ninja! A kattantak nem csak egy új nótát, hanem egy beteg látványvilágú videójátékot is leszállítottak és igen... A hülye klip az alap! Ha nem ismernétek őket, tessék nyugodtan ismerkedni velük! 


ZEAL & ARDOR - Run

Run címen bemutatta a következő, szimplán a projekt nevét viselő lemezének első dalát a Zeal & Ardor. A súlyosabbra vett nóta nem véletlen, állítólag ez csak egy kóstoló abból, ami a későbbiekben várható Manuel Gagneux-éktól. 


RED FANG - Why

Június 4-én, azaz jövő hét pénteken végre megjelenik a Red Fang új albuma, az Arrows. A csapat a Why képében azért bedobta még az utolsó előzetest, aminek a videója legalább annyira mókás, mint szomorú. A zene viszont király!


PLUSZ EGY

STUBBORN - Annihilation

Füleket nyit, irány a play! De hogy tudjátok mire is vállalkoztok, röviden jöjjenek a hideg tények: itt az Annihilation a Stubborn legújabb nótája, ami pont olyan is, mint a címe - pusztít! A dalban nem mellesleg Kókai Barnabás, a The Southern Oracle énekese vendégszerepel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7916574960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum