RockStation

Helldiver: új énekessel és vendégekkel jelent meg az Új hajnal virrad album!

2021. június 07. - rockstation

helldiver.jpgÚj hajnal virrad” címmel jelent meg a Helldiver új stúdióalbuma, amely stílusát tekintve kissé elrugaszkodott a klasszikus hard rock vonaltól, elődeihez képest inkább egy heavy metal album született. Zeneileg és a szövegvilágot illetően is néhány dal kivételével súlyosabb tételek hallhatók majd az új albumon, ami az első Magyar 'Pater' Csaba énekessel. Az “Új hajnal virrad” kapható a HammerWorld magazin júniusi számának CD mellékleteként, keresd a hipermarketekben, a benzinkutakon vagy az újságárusoknál, illetve digipack verzióban is elérhető, ami közvetlenül a zenekartól megrendelhető a rendeles@helldiver.hu címen, de megtalálhatod a Media Marktban üzleteiben, és a jobb lemezboltokban is.


Online zenehallgatás:
songwhip.com/helldiver/uj-hajnal-virrad 

Helldiver dedikálás:
facebook.com/events/535183181260227 


A lemezről korábban a klipes “Hiba a gépezetben” jelent meg, ebben mutatkozott be Csaba a zenekar élén. A lemezen két duett hallható “A bizalom ára” című dalhoz szöveges videó készült, ebben Schrott Péter (Continoom, Zártosztály, Tűzmadár) is énekel, “A Sosem múlik el” pedig Dudás Ivett (Tales Of Evening) vendégszereplésével készült.


Mindkét dal adta magát és egyértelmű volt számunkra, hogy kiket kérjünk fel a feladatra. Nagy öröm volt számunkra, hogy elfogadták a felkérést és úgy gondoljuk, a végeredmény önmagáért beszél. Ivett és Peti kiváló énekes, és nagyra becsüljük munkásságukat. 'A bizalom ára' teljes mértékben hitelessé vált Peti közreműködéséve, hiszen a dal a barátságról szól és Ők ketten Csabival azon túl, hogy több produkcióban is szerepelnek együtt, baráti viszonyt is ápolnak. Zenekari szinten pedig már az előző lemeznél is felmerült Peti neve, mint lehetséges vendégénekes. Hát, ez most megvalósult, amit ezúton is szeretnénk megköszönni." - mondta korábban a zenekar  a vendégekkel kapcsolatban.




Helldiver: Új hajnal virrad

01. A bizalom ára
02. Erősebbé válva
03. Ha véget ér a dal
04. Hiba a gépezetben
05. Új hajnal virrad
06. Az utolsó tölgyfa
07. Áradó folyó
08. A "Sosem múlik el"
09. Két szó
10. Nem vagyok látnok
11. The Red, The White And The Green

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr216583886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum