RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol.23

2021. június 13. - sunthatneversets

pain_2021.png

Heti dalmegosztásunkban partymetal, progcore, metallegendák, black metal blackkel és black metal black nélkül. /Fotó, Pain/

PAIN - Party In My Head

Egyre több életjelet mutat a Pain, ami egyértelműen azt mutatja, hogy a lindemannos kitérő után újra ráfekszik a csapatára az apró zseni, Peter Tägtgren. A frissen kiadott Party In My Headhez egy videót is társított a kvartett, amiben azt teszik, amit a legjobban tudnak a zenélés mellett: feelingelődnek.


WOLVES IN THE THRONE ROOM - Mountain Magick

Augusztus 20-án fog megjelenni a Primordial Arcana, a Wolves In The Throne Room új nagylemeze. A csapat a promó részeként a Mountain Magickkel és annak több mint igényes videójával igyekszik felhívni magára a figyelmet. Nos, van is mire! A black metal kedvelői már támadhatnak is a kisfilmre! 


DEAFHEAVEN - Great Mass Of Color

Augusztus 20-án fog megjelenni a Deafheaven új albuma, az Infinite Granite. A csapat a csomagról a Great Mass Of Colort adta ki kislemezdalként, ami az eddigieknél talán egy kicsit könnyedebb téma lett. De még ez is jól áll nekik! 


STRUCTURES - Planet Of Garbage

A metalcore és djent határvonalán egyensúlyozó Structures 2014-ben vonult pihenőre. Sokan egy lyukas garast nem adtak volna már értük, most azonban itt egy vadonatúj dal tőlük Planet Of Garbage címmel. 


MACHINE HEAD - Become The Firestorm

Kiadta az egy ideje ígért EP-jét a Machine Head. A jelenleg csak Robb Flynnt, Jared MacEachernt magába foglaló, egykor szebb napokat is látott csapatot Navene Kopperweiss egészítette ki a dobok mögött, a hivatalosan az Arrows In Words From The Sky címet kapott anyagon, melyről ajánlónak a Become The Firestorm című tételt választottuk.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2516589184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum