RockStation

Nagyüzem: Jövőre megjelenik a King Diamond lemeze, de készen lesz a Mercyful Fate is!

2021. június 24. - theshattered

kd2019.jpgMint a gép, úgy dolgozik King Diamond! A sokat látott rockzenész - ahogy egy ideje emlegette már - egyszerre írja a két csapatának, a King Diamondnak és a Mercyful Fate-nek is a következő albumát, bár mondjuk ennek ideje is: a zenekaraival 2007, illetve 1999 óta nem adott ki sorlemezt. Most viszont jó hírrel szolgált az öreg, 2021-re mind a két formáció friss termése a fiókban lesz, igaz a Mercyful' anyagát a King Diamond dolgainak maga mögött hagyásáig pihentetni fogja.

King Diamond: "Dalírási szempontból mind a két albummal elég előrehaladott állapotban vagyunk. Andy éppen újra átnézni a témáit, már sok dolgot kijavított bennük. Hank ugyanígy teszi a sajátjaival, várom, hogy újra nálam legyenek ezek a számok. A történet készen van mind a két King Diamond-lemezhez - mert hogy a The Institute egy duplaalbumos történet lesz. Ennek a cselekménye teljesen készen van. Az átküldött cuccokra már több énekötletet kitaláltam. Aztán még ehhez jönnek a saját témáim is."

"A King Diamond dalok hatvan százaléka az én ötletem, meg persze az összes szöveg is. A Mercyful Fate-nél hasonló az arány, inkább a Don't Break The Oath irányában alkotok. Hanknek több zenéje lesz mint nekem, de azért ott is ki fogom venni a részemet. Annak idején a Don't Break The Oathra én írtam meg a Gypsyt, a The Oath-t és a Come To The Sabbath-ot, meg Michael Dennerrel a To One Far Awayt. Ilyesmi lesz most is a leosztás. Hanknek van hat dala, nekem négy. De meglátjuk még, mi lesz ebből a végén. Valószínűleg túl sok ötletünk lesz.

A King Diamond jövőre biztosan megjelenik. A Mercyful Fate is száz százalékig kiadásra kész lesz, de meg kell várni vele a King Diamond dolgait, ha érted, mire gondolok. Addig pedig marad a dalírás."

Nem elfeledkezni a Tőserdei Kultúrközpont jótékonysági licitjéről sem, ahol egy, a Mester által dedikált pólóra lehet szert tenni. Részletek ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7416603182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum