RockStation

Állítólag harmincöt dala van már a Limp Bizkitnek, Fred Durst elégedetlensége miatt csúszik az album évek óta

2021. június 26. - theshattered

limp_bizkit_pic.jpgAzt mondják az okosok, de legalábbis a Limp Bizkit gitárosa, Wes Borland mindenképp, hogy nincs elfelejtve az új nagylemezük, a sokak által már csak a nu metal Chinese Democracyjaként emlegetett Stampede Of The Disco Elephants. Készül, íródik, formálódik az anyag! Hogy aztán mikor lesz kész, azt még mindig nem tudni, de már összesen harmincöt zeneileg kész tételből tudnak szelektálni, már ha egyszer Fred Durst folytonos elégedetlensége mellett eljutnak addig a pontig, hogy válogatni kelljen.

Wes Borland: "Már vagy tíz éve a stúdióban vagyunk és próbáljuk befejezni az albumot. Már hétszer voltunk más és más stúdiókban. És folyamatosan csak dolgozunk, dolgozunk, dolgozunk a cuccokon. Fred pedig folyamatosan elégedetlen a kitalált ötleteivel, legalábbis azt hiszem.

Adtunk ki már kislemezdalokat, mint ahogy tettük a Ready To Goval és a másik dallal, az Endless Slaughterrel... Olyan harmincöt dal hangszeres része már fel van véve, viszont ő folyamatosan felveszi az éneket rá, aztán kukázza azokat. Felveszi, aztán 'bassza meg' mottóval megint kidobja. Szerintem már ott tarthat, hogy kiválaszt egy párat közülük, amivel körülbelül rendben van, aztán befejezi azokat, hogy be tudjuk fejezni a lemezfelvételt. Szorítsatok!"

A lemezről magáról: "Jelen állás szerint nem hinném, hogy Stampede Of The Disco Elephants lesz a címe. De határozottan állíthatom, hogy a riffek és a dalok azok a legjobbak, amiket valaha kiadtam a kezeim közül, mint zenész. Nagyon elégedett vagyunk azzal az iránnyal, ahová elmozdultunk, imádom, hogy zenekarként raktuk össze az egészet. Hallottam már egy csomó úgymond demó éneket a dalokra, remekül szólnak. Nincs kétségem afelől, hogy Fred hamarosan befejezi a munkát és hogy ez egy nagyszerű lemez lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3816605192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum