RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol25.

2021. június 27. - sunthatneversets

green_lung.jpg

Heti dalválogatásunkban prog császárok, zseni alter/post-hc, dallamos metalcore és patinás retro metal felsőfokon.  /Fotó: Green Lung - Andy Ford/

QUICKSAND - Missile Command

Elkészítette a 2017-es visszatérő nagylemezük, az Interiors utódját a Quicksand. A többek között a Deftonesból ismert Sergio Vegát a soraiban tudó trió áprilisban kiadott egy nótát, az Inversiont, viszont a lemez híre mellé bedobott egy másikat is, ez a Missile Command. A videók látványa hasonlóan fura, le sem tagadhatnák a "rokonságot". A Distant Populations című album digitálisan augusztus 13-án, vinylen szeptember 24-én fog megjelenni. 


BETWEEN THE BURIED AND ME - Fix The Error

A Between The Buried And Me húzott egy váratlant, elkészítette a 2007-es nagylemezének, egyik csúcsalkotásának folytatását, a Colors II-t. A korong augusztus 20-án fog megjelenni, a rápakolt tucatnyi nóta szinte ki is maxolja a CD rendelkezésre álló műsoridejét. A bejelentés mellé kijött a Fix The Error című dal is.


LEPROUS - Running Low

Mint azt a rajongók már jól tudják, augusztus 27-én fog megjelenni a Leprous új nagylemeze, az Aphelion. A járványhelyzet alatt összerakott, az eddigiektől kicsit eltérő felfogásban készült anyagról - ha a tavaly év végén kiadott Castaway Angelst nem számoljuk - a Running Low lett az első hivatalos előzetes.


GREEN LUNG - Leaders of the Blind

Ha valaki veretes, a retróba nyakig mártott, hammond orgonával leöntött metalra vágyik az ne keressen tovább. Itt a Green Lung, akiknek Black Harvest címmel hamarosan érkezik az új nagylemeze is. Erről álljon itt a Leaders Of The Blind


MAKE THEM SUFFER - Contraband feat. Courtney LaPlante

Kellemes hegedű, lángoló könyv, furcsa mozgású fiatalok. Így kezdődik a Make Them Suffer új dalának videója, aztán elszabadul a pokol és jönnek a gyilkos riffek. Aztán meg egy nu metalosan dallamos refrén! De hallga csak! Ki ez a hölgy, aki a kettes verzében acsarkodik? Ismerős! Persze hogy az, hiszen a Spiritboxból beköszönő Courtney LaPlante lesz az! Ezen nóta, azaz a közös munka eredménye a Contraband címen testesült meg. Nagylemezről egyelőre nincs szó. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3616604532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum