RockStation

Egy sima, egy fordított, mégis hiába szomorú, de igaz - Két dalt mutatott a Fekete Lemezhez köthető új kiadványairól a Metallica

2021. június 29. - theshattered

metallica91.jpgA Metallica nem aprózza el a saját magáról elnevezett, de amúgy Fekete Lemezként a köztudatba égett lemezének újrakiadását. Az eddigi albumaikhoz hasonló díszdobozos szettbe egy napnyi (!) extra hang- és képanyagot töltöttek, aztán még ott a könyv, meg sok egyéb érdekesség is. A kevésbé tehetősek kedvéért egy sima, három CD-s verziót is kapó anyag mellett egy különleges, négy CD-s feldolgozáslemez is készül, melyen különböző előadók variálják át a neves album nótáit, ez a The Metallica Blacklist címet kapja majd. Friss előzetesként a Sad But True harminchatodik nekifutása és szintén ennek a dalnak a St. Vincent-féle feldolgozása került most ki.

black-album-dlx.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8616608322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum