RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol26.

2021. július 04. - sunthatneversets

atthegates-estersegarra.jpg

Eheti dalmegosztásunkban metálos HC, poszt HC, dallamos death metal, súlyos izmozás és morbid shoegaze, doomos beütéssel. /Fotó: At The Gates/

AT THE GATES - The Nightmare Of Being

Pénteken végre megjelent az At The Gates friss anyaga, a pesszimista filozófusok munkásságán alapuló The Nightmare Of Being. A svédek albuma mellé egy újabb klip érkezett, ezt a címadó tételhez társították be.


TURNSTILE - Holiday

A korábban kiadott Mystery, ahogy sejthető is volt, egy új Turnstile-anyag előszele volt. A négydalos Turnstile Love Connection végül meg is mutatta magát, az EP-hez pedig egy Brendan Yates által rendezett rövidfilmet is mellékeltek az urak. Mi most külön a Holiday című nyitótételt mutatjuk meg itt.


KING WOMAN - Psychic Wound

Megint egy fura, már-már beteg klipet adott ki a King Woman. A július 30-án megjelenő Celestial Blues ezen kislemezdala, ami a Morning Start követi a promóciós sorban, a szintén lassú-borongós Psychic Wound lett. 


ONCE HUMAN feat. Robb Flynn - Deadlock

A Machine Head volt gitárosa, Logan Mader pár évvel ezelőtt alapította Once Human nevű csapatát. A banda harmadik albuma Scar Weaver címmel lát majd napvilágot február 11-én. A csapat új dalt is mutatott, a klippel kísért Deadlockban a Machine Head főnöke, Robb Flynn a vendég. 


SECTION H8 - Sreetsweeper

Ha szereted a metalos HC-t, jó kis beatdownokkal akkor a Los Angeles-i Section H8 akár még be is jöhet. A banda új lemeze Welcome To The Nightmare címre hallgat, a fenti dalban pedig a Rancid legandája Tim Armstrong működik közre.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2816611144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum