RockStation

Megjelent az Oaken új EP-je!

2021. július 05. - theshattered

oaken.jpgKétdalos kislemezt adott ki az Oaken. A cím nélküli korong mind a két, a megszokott módon borús, mégis magával ragadó tétele megkapta a maga kisfilmjét. A rajongóknak kötelező, mindenki másnak - már ha szeretitek a borult, de minőségi zenéket - erősen ajánlott!

"Az EP az IllWill, Dingleberry Records, 9Lies, Hardcore4theLosers, Itai Itai Records és a Tortured Tree Productions gondozásában jelent meg vinylen. A kislemezen található két számot Emilian Stanev Antikrisztus című regénye, illetve az ismert sorozatgyilkos Ahmad Suradji tettei ihlették. A szövegek a vallási dogmák félreértelmezéséről, a jó és a rossz közötti határvonalak elmosódásáról és az emberi psziché és spiritualizmus sajátos megéléséről és hatásairól szólnak. A felvételek a Supersize Recording Studio falai közt zajlottak Dexter barátunk segítségével. A Thurst-hoz készült hivatalos videot a zenekar készítette, a Barbarian című számhoz készült videoklip a Boru zenekarból is ismert Kispál László munkája."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1216612354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum