RockStation

Elkészültek a következő Blind Guardian-lemez felvételei

2021. július 07. - theshattered

blindguardian2020.jpgA keverésen is túl van már a Blind Guardian soron következő albuma, illetve annak az anyaga. Erről Hansi Kürsch számolt be a napokban. A korong egyelőre még nem tudni, mikor fog megjelenni, most a maszterelés jön. Az ígéretek szerint nagyon intenzív, hullámvasút szerű dalcsokorra számíthatunk majd a közeljövőben.

Hansi Kürsch: "Ma döntöttük el, ki fogja maszterelni a cuccot, ami azt jelenti, hogy a keverésen már túl vagyunk. A következő két héten belül át szeretném adni a kiadónak legalább az audió anyagot."

"Ez hosszú idő óta a legintenzívebb anyagunk. Minden értelemben egy hullámvasút szerű utazásra kell számítani. Sokkal vadabb cucc lett, mint amire számítottam. Van benne néhány tipikusan meglepő Blind Guardian elem.

Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mit szólnak hozzá az emberek. Szerintem ez egy nagyon-nagyon erős album. Sokakat meg fog lepni.

Blind Guardian értelemben egy eléggé egyenes lemez lesz, de ha máshoz hasonlítod, egyáltalán ne számíts könnyű dolgokra. Mert általában véve nem egy egyszerű album, de Blind Guardian értelemben igenis az. Nagyon agresszív, egyben nagyon sötét.

A dalírást még a koronajárvány előtt letudtuk, de azért érezni, hogy sok harag van az albumon. Van benne egy ragadós és pozitív hangulat, de ott van az érezhető nyers energia is."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5416614868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum