RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol27.

2021. július 11. - sunthatneversets

ministry_2021.jpg

Heti dalmegosztásunkban hardcore gyomrosok, indusztriál, modern heavy, projektzenekar és egy igazán nagy úr. /Fotó: Ministry, Derick Smith/

TRIVIUM - In The Court Of The Dragon

Megérkezett a Trivium napokban promózott új dala. A zenekar agresszívebb gyepálásainak vonalát továbbvivő In The Court Of The Dragon egy minőségi kisfilm társaságában debütált, ezt az alábbiakban találjátok meg. Nagylemezről egyelőre még nincs hír, de várhatóan hamarosan arról is jönnek majd az infók.


MINISTRY - Good Trouble

Október 1-én érkezik a Ministry legújabb albuma, a Moral Hygiene. Al Jourgensenék a Good Trouble című dallal kezdték meg a promót, amit a tavalyi BLM-tüntetések inspiráltak. Ezt a hozzá kiadott a videó is tükrözi.


INGROWN - Waste

Brutális gyomorbavágó riffek, fegyverek, zászlók, motorok. Ez az Ingrown hardcore-ja. A csapat első nagylemeze az Alernatives Labelnél jön ki augusztus 20-án, stílusosan Gun címmel.


TIMES OF GRACE - Rescue

Július 16-án, azaz jövő hét pénteken fog megjelenni a Times Of Grace új, egyébként második nagylemeze, a Songs of Loss And Separation. A két Killswitch Engage-tag által vezetett formáció azért biztos ami biztos, kiadta a harmadik lemezelőzetest, ez a Rescue.


NAGYÚR - Túl rövid

Mindannyian röpdöstünk az örömtől, hogy Pálinkás Tamás és Bokros Csaba megint egy zenekarban tolja. A név sokat sejtető, Nagyúr. Hosszas várakozás után, most meg itt van a zenekar első dala és klipje, de jön az EP is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3616618048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2021.07.21. 18:59:24

hát ez mind szörnyű
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum