RockStation

Rick Rubin és Paul McCartney - Producerlegenda beszélget a nem kevésbé neves Beatle-vel

2021. július 11. - theshattered

macca321.jpgMinden szempontból érdekes dokumentumfilm kerül a Hulura július 16-án (ha nem tudnátok, ez is egy online filmszolgáltató). A McCartney 3,2,1-ban a The Beatles basszusgitárosát a producerzseni, Rick Rubin fogja meginterjúvolni, melynek középpontjában mi más lenne, mint a Fab Four és persze az ő zenéjük. Ha mindez eddig nem lenne elegendő, akkor nézzetek bele az adásba, mutatjuk az előzetest!

Éspedig ha csillapíthatatlan lenne a The Beatles étvágyatok (abszolút érthető), akkor november 25-26-27-én érkezik a Peter Jackson-rendezte dokumentumfilm-sorozat, a Get Back, melyben a címben is nevezett album készítésének munkálataiból, annak anyagából rakott össze egy háromrészes sorozatot a Gyűrűk Ura rendezőjeként az egyetemes kultúrában a nevét otthagyó rendező. Ez utóbbi a Disney+ felületén lesz csekkolható. A hasonló témát felölelő. lényegében a filmek "szövegkönyveként szolgáló" könyvverzió ha minden jól megy, október 12-én fog megjelenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6516618502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum