RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol28.

2021. július 18. - sunthatneversets

tallinn-im--54553.jpg

Heti dalmegosztásunkat a core zenék uralják, de lesz itt hibbant ausztrál és egy világhíres angol brigád is. /Fotó: Iron Maiden, John McMurtrie/

IRON MAIDEN - The Writing On The Wall

Azt már jó ideje tudni lehetett, hogy készíti a friss korongot az Iron Maiden, így az is sejthető volt, hogy a hetekben elkezdődött promókörök egy friss dallal kézenfogva fognak véget érni. Ez a nóta a The Writing On The Wall. A leendő albummal kapcsolatban még nincs semmi infó, de előbb talán emésszük meg ezt! 


UNDEROATH - Damn Excuses

Damn Excuses címmel friss zúzdát mutatott a lassan negyed százada zakatoló Underoath. A szétnyűtt VHS-szalagokra emlékeztető videót kapott nóta az alábbiakban hallgatható meg, a téma a karantén alatti robbanásig feszült hangulat. Ez utóbbit talán nem kell bemutatni. 


DARE - Hard To Cope

Against All Odds címmel augusztus 20-n érkezik O.C. straight edge hardcore banda Dare új lemeze. A Terror énekes Scott Vogel pedig úgy gondolta remek alkalom ez egy kis vendégüvöltözésre a banda Hard To Cope című dalában.


MEMPHIS MAY FIRE - Death Inside

Újabb dalt adott ki a Memphis May Fire. A Death Inside a nemrég kiadott Blood & Watert követi a sorban, persze a korrekt kiszolgálás jegyében ehhez is jár a kisfilm. Nagylemezről egyelőre nincs hír, pedig az eddigi legutolsó ilyen alkotásuk, a Broken 2018 végén jelent meg, szóval lassan időszerű lenne. 


TWELVE FOOT NINJA - Start The Fire

A zseniálisan kattant Long Way Home után újabb erős dallal jelentkezett az ausztrál hibbant fúziós csapat, a Twelve Foot Ninja. A Start The Fire című dal a Vengeance című új album előfutára, mely október 15-től lesz elérhető. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1716628988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum