RockStation

A nagyokkal is megesik - Kétszer játszotta el a slágerét a Staind énekese, mire rájött, hogy már volt aznap este

2021. július 23. - theshattered

attachment-aaron-lewis-live.jpgKicsit besörikézett, talán még egy rakétát is rányomott, aztán elfelejtette, hogy játszotta már az It's Been Awhile-t a Staind énekese, Aaron Lewis. A jelenleg akusztikus szólóturnét nyomó frontember ezen bakijáról persze videó is van, ezt az alábbiakban találjátok meg. Azért már az első pillanatban látszik, hogy vót' ott tütüke, talán kicsit több is, mint illene.

Ha nincs kedvetek kivárni, emberünk olyan 7:45 körül jön rá, hányadikán van elseje.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9516636120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ÉÉN VAGYOKH AZZ __ A GYÚRCSÁÁNY! 2021.07.23. 12:02:08

Nem teccik a pólójah!
Megtilltomm ____ hogy a ráádiók jácccanak tőlle bármit iss. Mihelyst átvesszük a hatalmath _____ az első intézkedésünk közt fog szerepelnih ____ ennek az emberrnek magyarországra való beutazásánakh teljes mértékű korláátozásah. __________ Őőő __ Most megyek hakknizni __ de előtte benyomok ÉN is pár felest.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum