RockStation

Az Orbit Culture nem tud hibázni - Itt a friss dal, a Flight Of The Fireflies

2021. július 23. - theshattered

orbitculture2020.jpgA szeptember 24-én megjelenő EP-jük, a Shaman érzekésének hírét követően várható volt, hogy kisvártatva kiadja az első dalt a csomagról az Obit Culture, viszont azt talán senki se sejtette, hogy ilyen mocskosul bitang nóta lesz a zászlóshajó. A Flight Of The Firefliesban minden benne van, ami az Orbit Culture-ra jellemző, azaz a súlyos riffek és a hatalmas refrének, csak valahogy mindenezek sikerült tizenegyesre feltekerni. Tudom, elcsépelt szöveg, hogy a kemény részek, meg a dallamos részek ilyenek-meg olyanok lettek, de hallga csak!

orbitcultureshaman.jpg

01. Mast of the World
02. Flight of the Fireflies
03. Carvings
04. Strangler
05. A Sailor's Tale

Niklas Karlsson: "A dalszövegnek, az üzenetének annyi története van, hogy főleg a járvány alatt vettem észre, mennyivel több alkoholt iszok. Ez gondolom sokakkal ugyanígy történt, de amit a fizikai és szellemi egészségemmel tett a pia, az már egyáltalán nem tetszett. Egy tavalyi iszogatós este után hazaértem és egyszerűen szavakba öntöttem, mit is gondolok magamról és az alkohollal való viszonyomról és rájöttem, tényleg bevillant, hogy amiatt dobod le az ékszíjat egy időre, mert valamit keresel. De vannak, akiknek ez a hajsza sosem áll le, legyen az drog, szerencsejáték, alkohol, bowling, vagy bármi. Néha most is megiszom a részemet, de próbálom kordában tartani a dolgot. Ez egy nagyon alattomos drog, főleg hosszútávon okoz több fájdalmat, mint boldogságot és ott van az a mélység ebben a világban, amit sosem akarok elérni. Itt jön a képbe a Flight Of The Fireflies. Megpróbálod utolérni azokat a kis fényeket a sötétben, de ha sokáig kergeted őket, azok a kis fénypontok el fognak repülni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8316636054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum