RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol.29

2021. július 25. - sunthatneversets

carnifex_photo_by_jim_louvau.jpg

Eheti dalmegosztásunkban szigorú, még szigorúbb, és még annál is szigorúbb zenék mellett prog mennyország és sötét pokol. /Fotó: Carnifex, Jim Louvau/

ORBIT CULTURE - Flight Of The Fireflies

A szeptember 24-én megjelenő EP-jük, a Shaman érzekésének hírét követően várható volt, hogy kisvártatva kiadja az első dalt a csomagról az Orbit Culture, viszont azt talán senki se sejtette, hogy ilyen mocskosul bitang nóta lesz a zászlóshajó. A Flight Of The Firefliesban minden benne van, ami az Orbit Culture-ra jellemző, azaz a súlyos riffek és a hatalmas refrének, csak valahogy mindenezek sikerült tizenegyesre feltekerni.


BULLET FOR MY VALENTINE - Parasite

A héten jött a jó hír: a tervek szerint Budapesten is bemutatja majd a legújabb, szimplán a zenekar nevét viselő nagylemezét (megjelenési idő: október 22) a Bullet For My Valentine. A jóságot gyarapítva tegnap kiadták a második előzetes számot, ez a Parasite, ami a Knives mellé áll be a sorba.


ZEAL & ARDOR - Erase

Bemutatta a jövőre várható albumának a második előzetesét a Zeal & Ardor. A csapat a Run után az Erase című számot adta ki a korongról, amit amúgy a Meshuggah társaságában fognak megturnéztatni - Magyarországot nem érintik a körúttal. 


BETWEEN TH BURIED AND ME - Revolution In Limbo

Augusztus 20-a akkor is piros betűs ünnep lenne a proggereknek, ha amúgy nem lenne az: ezen a napon fog megjelenni ugyanis a Between The Buried And Me új albuma, a 2007-es nagylemezüknek a kvázi tartalmi folytatása, a Colors II. Az albumról az időközben egy humorral gazdagon átitatott videót kapott Fix The Error után megérkezett a második előzetes nóta, a bő kilenc perces Revolution In Limbo, amiben mint mindig, most is van minden, mint a búcsúban. 


CARNIFEX - Graveside Confessions

A Carnifex sosem a túlzottan cuki dalairól volt felismerhető, ez alól pedig a Graveside Confessions című lemezükkel sem fognak kitérni. A szeptember 3-án megjelenő anyagól most a címadót adta ki a black elemekkel gazdagon fűszerezett deathcore-t nyomó négyes, amiről előzetesben elég csak annyit tudni, hogy... Hát, a baljós dallamokon és a tonnás riffeken kívül csakis egyvalamire számíthattok: torokgyilkos hörgésekre. Ezekből viszont jut ezerrel!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9916636012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum