RockStation

Måneskin: A "Zitti e Buoni" után újabb dalokkal hódítják meg a slágerlistákat

2021. július 30. - rockstation

maneskin.pngÚjabb rekordokat dönt a 2021-es Eurovíziós dalfesztivál győztes Måneskin, ezúttal a vadonatúj ”I Wanna Be Your Slave” című dallal, amely máris számos platina minősítéssel büszkélkedhet, magabiztosan lépdel előre az Európai Rádiós Listán sőt, a Spotify Viral 50 chartján az előkelő második helyen szerepel, rögtön a zenekar ”Beggin” feldolgozása után, amely a Spotify Global Top 50 listáját is vezeti.

A ”I Wanna Be Your Slave” videóklipet is kapott, amely a zenekarra jellemző energikus, színes és dinamikus látványvilágot adja vissza, mégis a zenét tartja középpontban.

Az ”I Wanna Be Your Slave” mindezek mellett hatszoros platina Oroszországban és számos országban ért el arany és platina minősítést. A dal több mint 220 millió streamelésnél tart Spotify-on, így beérte a zenekar Eurovízió győztes ”Zitti e Buoni” című dalát.

A jól megérdemelt győzelme után a Måneskin 23 platina és 5 arany minősítésnél tart Olaszországban, egyre több hírnevet és rajongót szerezve magának napról napra világszert. Nyáron Európa legnagyobb fesztiváljain és rendezvényhelyszínein lépnek fel, számos teltházas koncerttel.

A ”Zitti e Buoni” és az ”I Wanna Be Your Slave” a MåneskinTeatro D’lra – Vol. I” című márciusban megjelent albumán szerepel, amely már platina minősítést kapott, és több, mint 400 millió streamelésnél tart.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3116642728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum