RockStation

SUMMER HELL fesztivál: három hazai zenekar csatlakozik a Kreator - Eluveitie - Jinjer bulihoz!

2021. augusztus 05. - sunthatneversets

unnamed_41.jpgJó ideig úgy nézett ki, hogy idén nyáron nemzetközi fellépők nélkül maradunk, ám a Summer Hell fesztiválra augusztus 17-én együtt érkezik a Barba Negrába a Mille Petrozza vezette német thrash brigád, a KREATOR, a svájci folk / melodic death metal alapcsapat, az ELUVEITIE és Tatiana Shmailyuk énekesnővel az élén az ukrán JINJER. 

 

Hozzájuk most három hazai zenekar csatlakozik; a 2009-es alakulás óta hosszú utat bejárt, nemzetközileg is ismert és elismert THE HELLFREAKS elképesztően fogós punk rock / psychobilly / metal muzsikát hoz nekünk. A 2016-os "Astoria" lemezzel méginkább metalos hangvételbe váltó dalokat Shakey Sue énekesnő mellett Jozzy (String Theory, ex-Leander Rising, stb.) gitáros, Budai Béla (ex-Moby Dick, ex-Leander Rising, stb.) dobos és Domján Gabi basszusgitáros eleveníti meg a színpadon.

Melléjük sorakozik fel a NOVA PROSPECT, akik az elmúlt évet azzal töltötték, hogy gőzerővel dolgoztak negyedik nagylemezükön, amely “Törékeny egyensúly” címmel fog megjelenni az októberi HammerWorld magazin mellékleteként. A lemezről egy dal már tavaly ősszel megjelent az első dal, a klipes “Légy valaki”. Ha pedig a Kreator ellenére thrash-ből nem lenne elég, a REMORSE legénysége egy kis további fémipari hanghatást biztosít, melyben az idén megjelent “Kohó” lemez dalai is főszerepet kapnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5616649450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum